Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Ципрас и поддржувачите на СИРИЗА очекуваат победа на утрешните избори


Жителите на Латвија, Малта, Словачка денеска почнаа да гласаат на изборите за Европскиот парламен...


Најмалку 13 лица се повредени во вчерашната експлозија на бомба во центарот на францускиот град Л...


Припадник на терористичка ќелија, која беше демонтирана на 29 април, плани...


Го правам тоа без болна волја, но со огромна и трајна благодарност што имав можност ...


Граѓаните на Чешка и Ирска денеска гласаат на изборите за Европскиот парламент...


Последното признавање на Косово беше од Барбадос во февруари 2018 годин...


Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува ...


Последното признавање на Косово дојде од Барбадос во февруари 2018 година, и оттогаш, повеќе од е...


Приштински медиуми објавија видео снимки во кои лица вклучени во криминални активности го спомену...