Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет Свет

Европа ги олабавува мерките


После 11-дневно „заклучување“, во Словенија денеска се олеснуваат мерките, се укинува...


Научниците од Универзитетот во Тел Авив заклучиле дека вакцината е недоволна во борбата против ју...


Американската армија предупредува дека Кина најверојатно ќе го забрза распоредот за инвазија на Т...


Втората по бројност држава во светот – Индија, деновиве доживеа драматичен раст на случаите...


САД досега се инјектирани повеќе од 187 милиони дози вакцини против Ковид-19 и до вчера низ земја...


Русија ќе сноси последици доколку изврши агресија во Украина, предупреди американскиот државен се...


Со потврда за негативен тест за Ковид-19, направен синоќа или рано утрово, со задолжителна маска ...


Техничкиот комитет на експерти за справување со пандемијата со Ковид-19, донесе неколку олеснител...


Вакцинацијата на сите граѓани на возраст од 55 години и повеќе ќе почне утре во Франција, изјави ...