Сугарески: За две години гасот стигнува до првите потрошувачи

16.01.2018 | 15:13
Прочитано: 3016

За две години гасот треба да стигне до првите потрошувачи преку националниот гасоводен систем што го гради државата. Годинава ќе бидат изградени 80 километри гасоводна мрежа за која се одвоени 40 милиони евра.

 

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.