Судии по желба - злоупотреби на Акмис-от

07.12.2017 | 19:25
Прочитано: 2612

На рака и телефонски се делеле предмети во Кривичниот и Врховниот суд, судии се избирале по желба - катастрофални злоупотреби откри лично министерот за правда Билен Салуиу, кој го презентираше извештајот, кој и дали некој ќе одговара?Марија Севриева
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.