Студенти од институтот за семејни студии организираа хуманитарна акција

10.11.2017 | 12:23
Прочитано: 1312

Студентите од институтот за семејни студии организираа хуманитарен настан за собирање храна за самохрана мајка на три деца од Куманово. Велат ваквите настани ќе продолжат и во иднина.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.