Стинг запеа на италијански на Сан Ремо

07.02.2018 | 23:28
Прочитано: 1455

На втората вечер на фестивалот Сан Ремо, како прв специјален гостин настапи мега ѕвездата Стинг. На изненадување на публиката, Стинг реши овојпат да не изведува своја песна на италијански, туку песната „I will burn for you“ од 1985, со помош на Зукеро, ја препеа на италијански. Тој истакна дека отсекогаш сакал една своја песна да препее на италијански и по сугестија на Зукеро, се одлучиле тоа да биде песната „Умирам за тебе“. Веднаш по соло настапот, на Стинг му се придружи и раперот Шеги и заедно ја изведоа песната „Don't make me wait.“ 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.