Ставриќ: Претходниот министер го урниса здравството, оваа влада не прави ништо

11.10.2017 | 19:35
Прочитано: 9196

Поранешен претседател на независниот клинички синдикат, за сите состојби во здравството кои се катуелни во последниот период, а најдраматични се вестите за високата смртност кај бебињата, како показател за алармантните состојби во здравството.

Како доктор Ставриќ ја оценува новата состојба, со новиот министер за здравство?

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.