Специјална олимпијадa - „Mлади атлети“

18.06.2017 | 18:14
Прочитано: 2646

Специјалната олимпијада Mакедонија преку проектот „Mлади атлети“ покажа и докажа дека дечињата со и без интелектуална попреченост, можат да се дружат, играат и функционираат, а  притоа да немаат никакви предрасуди и бариери.


Мартина Проковиќ - Костовска
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.