Спасовски: Никој не смее да ги спречи пратениците да гласаат

10.10.2018 | 17:20
Прочитано: 1172

Во пресрет на гласањето за уставните измени министерот за внатрешни упати порака дека ќе ги следи и ќе ги заштити пратениците од евентуални закани. Оливер Спасовски порачува дека нема да дозволи никој да ги спречи народните избраници во одлучувањето.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.