Состојбите во здравството прикажани во филмот „Исцелител“ - разговор со режисерот Ѓорче Ставрески

25.11.2017 | 17:54
Прочитано: 5560

Состојбите во здравството се прикажани и во филмот „Исцелител“.

Филмот е приказна за синот кој нема пари да му купи лекови за рак на болниот татко па почнува да го лечи со алтернативна медицина.

Јана Серафимова разговараше со режисерот Ѓорче Ставрески.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.