Соработка меѓу македонската и унгарската полиција

22.02.2018 | 19:17
Прочитано: 940

Maкедонија и Унгарија ќе соработуваат за да го совладаат тероризмот и насилниот екстремизам, е заклучокот по средбата меѓу двајцата министри Оливер Спасовски и Шандор Пинтер. На оваа тема е потпишана иницијатива и договори за размена на информации. Пасовски информираше дека веќе во целост се договорени сите постапки за потпишување на договорот за полициска соработка меѓу Македонија и Унгарија и дека во скоро време овој договор ќе биде ратификуван.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.