Сојузот на фолклорни ансамбли незадоволен од прераспределбата на пари од програмата на министерството за култура

19.02.2018 | 14:33
Прочитано: 1373

Сојузот на фолклорни ансамбли  реагираше  на прераспределбата на пари со годишната програма на министерството за култура.

Оттаму велат дека со програмата е направена голема  штета врз ансамблите кои постојат со години.

Бараат промена на членовите на комисиите. Од министерството пак возвратија оти жалбената постапка се уште трае.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.