Социјалните мрежи како алатка за комуникација

20.08.2017 | 18:52
Прочитано: 2691

Назначувањето на функционери, како и нивното повлекување поради реакциите на социјалните мрежи го отвора прашањето за начинот на јавната комуникација во земјава. Разговаравме со социологот Тања Стојановска Иванова.

 


Ивана Стојкова
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.