Снег во делови на Србија и БиХ

07.10.2017 | 12:18
Прочитано: 1812

Во повисоките предели на делови од Србија и Босна и Херцеговина од ноќеска паѓа снег, кој предизвикува проблеми во нормалното одвивање на сообраќајот.

Снег паѓа и на повисоките планински предели во средна и источна Босна и Херцеговина, поради што властите препорачуваат внимателни возење на патните правци во овие региони.

Снежнатa покривка на одредени места достигнала и  во висина од 20 сантиметри. Во останатите делови на Балканот преовладува претежно дождливо време.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.