Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

Внимателно со заканите до новинарската фела


Со потпишување на заедничка Декларација против говорот на омраза во медиумите и интернетот формир...


Резултатите од анализата на резултатите од мониторингот на известувањето на медиумите за 2018 год...


Со 800 илјади евра ќе се подржи печатењето и дистрибуцијата на печатените меди...