Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

Онлајн дебата: ,,Дигиталната писменост – неопходни вештини за онлајн настав...


Република Северна Македонија за една година се искачи три места погоре на Светската листа на слоб...


Стапувањето во сила на одлуката на Здружението на информатичко-комуникациските технологии за прек...


Констатирано е дека постојат можности да се дојде до заедничко решение во скоро време, како и све...


Од понеделник на полноќ каблеските оператори ќе прекинат со реемитување на домашните и странските...


-Просечно постигнатата цена и најниската цена за ППР кај радиодифузерите, печатените медиуми и ел...


Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска прими Продолжи со читање


Има или не бојкот на владините активности на националните телевизии? Деновиве на вестите се забел...


Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) бара да се повлече одлуката на Програмскиот совет н...


Иницијативата „Викенд на дијалог – новинари против предрасудите“, смета дека ма...