Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

ССНМ, ЗНМ и СЕММ: МВР и ОЈО да го санкционираат говорот на омраза кон новин...


Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Здружението на новинарите (ЗНМ), Самостојниот...


Драматичен пораст на напади и закани кон новинарите оваа година. Четиринаесет, за разлика од лани...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинарите на Мак...


Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работ...


Новинарот има право на слободна проценка и во случаите дали воопшто треба да известува од настан ...


Регионалните и локални телевизии кои емитуваат програма преку оператори на еле...


  Според извори од компании во земјава, дел од интернет-порталите барале пари од познати бре...


Здружението на новинарите на Македонија потсетува дека на 27-ми април, пред три години се случи &...


Сторијата „Жив и надграден: Лукративниот бизнис-клуб околу РЕК Битола“, на новинарот ...