Сиљановска: Чудно е генералниот секретар на НАТО да дава изјави за Законот за јазици

19.01.2018 | 17:37
Прочитано: 14243

Коментирајќи ги последните случувања околу Законот за јазици универзитетската  професорка  Гордана Силјановска вели дека е малку чудно генерален секретар на НАТО да дава изјави за Законот за јазици - закон кој  тукушто е донесен, но се уште не е  влезен во сила. 

Целото интервју со професорката Силјановска ќе го гледате во емисијата Фактор магазин в недела (21.01.2018), во која професорката зборува и за проговорите околу името и реформите.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.