Шилегов вработува советник за меѓуетнички прашања

19.03.2018 | 18:11
Прочитано: 1244

Советник за меѓуетнички прашања ќе биде еден од новите 75 вработени во општина Скопје. Од тие 75 Шилегов ќе вработи 50 пожарникари, а другите во администрација.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.