Се одбележа 13-ти ноември – денот на ослободувањето на Скопје

13.11.2017 | 17:43
Прочитано: 1386

Денеска се одбележа 13-ти ноември – денот на кој пред 73 години беше ослободено Скопје.


 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.