Се бараат законски измени за градење и градежно земјиште

14.11.2017 | 12:12
Прочитано: 1046

Потребни се промени во законската регулатива за градење и градежно земјиште. Досегашната практика не вродила со плод-рече министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски. Според бизнис заедницата законите мора да најдат примена и во пракса.

 

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.