Родителите на децата со посебни потреби повторно ќе кампуваат пред Собрание

19.05.2017 | 19:55
Прочитано: 2975

Родителите на лицата со посебни потреби повторно ќе отворат шатори во паркот спроти собранието каде ќе кампуваат три дена и ќе преспиваат под отворено небо.

Со овој акт, велат, сакаат да станат повидливи за институциите. Велат, ништо не е сменето од последното нивно кампување пред собранието пред еден месец.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.