Ристова: Првиот предизвик за лидерите е специјален јавен обвинител

18.07.2015 | 16:10
Прочитано: 4224

На Македонија и претсои жешка политичка есен, затоа што треба да започне спроведувањето на политичкиот договор од Пржино, вели за 24 Вести, Малинка Ристова Јордановска од Институтот за европски политики. Политичките лидери ги очекуваат многу предизвици, додава таа, а првиот со кој ќе се соочат е изборот на специјален јавен обвинител.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.