Ристоски: Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа

19.05.2017 | 15:46
Прочитано: 28796

Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа , изјави денеска Спиро Ристоски од ВМРО ДПМНЕ. Тој додаде дека екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.