Регионалната организација „КРИМ” ќе го развива јавното приватно партнерство во Македонија

09.08.2017 | 20:41
Прочитано: 3048

Регионалната организација „КРИМ“ ќе го развива јавното приватно партнерство во Македонија. Ќе им помага на македонските компании и на јавниот сектор полесно да добиваат пари од европските фондови за проекти поврзани со инфраструктура, образование, култура, регионалниот развој.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.