Реформите за следење на комуникациите на собраниска комисија

12.01.2018 | 12:31
Прочитано: 1103

Во Собранието на Република Македонија денеска треба да се   одржат неколку комисии.

Реформите за следење на комуникациите, ќе се најдат на собраниската комисија за одбрана и безбедност.

На дневен ред се две измени и дополнувања на законот за полиција, измени и дополнувања на законот за внатрешни работи, предлог-законот за дополнување на законот за класифицирани информации и предлог - законот за следење на комуникациите.

Закажани се и комисии за за надворешна политика, за труд и социјална политика, за финансирање и буџет, за транспорт, врски и екологија и законодавно-правната комисија. на комисијата  за политички систем и односи меѓу заедниците, ќе се разгледува предлог законот за амнестија.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.