Разговор со Иван Николовски, претседател на Здружение Млади Европски Федералисти - Македонија (ЏЕФ Македонија)

18.03.2018 | 20:40
Прочитано: 2573

Што се европски федералисти, за што се залага здружението кои се целите? Има страв од поголема интеграција во ЕУ, се губи ли идентитетот? Како настан ќе се организира во Македонија? Што ќе помогне резолуцијата?

На овие прашања разговараме со Иван Николовски, претседател на Здружение Млади Европски Федералисти - Македонија (ЏЕФ Македонија).


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.