Работниците на „Фени“ го блокираа патот Росоман - Прилеп

09.11.2017 | 13:14
Прочитано: 2597

Работниците од кавадаречки „Фени“ денеска повторно на протест. Го блокираа патот Росоман – Прилеп.

Побараа владата и доверителите да најдат брзо решение за проблемот со фабриката пред да отиде под стечај. Стравуваат дека ако на фабриката се стави клуч околу 800 вработени ќе останат на улица.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.