Промовирана новата мобилна апликација на Рамсторe

14.09.2018 | 15:10
Прочитано: 1554

Денес, официјално беше промовирана новата мобилна апликација на Рамсторe која е веќе во функција и достапна за нивните потрошувачи. Потрошувачите ќе имаат јасен преглед на понудите во Рамсторе супермаркетите и олеснето шопинг искуство прилагодено на нивните индивидуални потреби.

Во малопродажниот сектор на Македонија, Рамсторе супермаркетите се присутни подолго од 13 години.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.