Промовирана 37-та книга на проф. д - р Љупчо Ајдински

10.10.2017 | 18:35
Прочитано: 1366

Создавање и развој на заштитата и рехабилитацијата на лицата со попреченост  во Р.М. и отпочнување на дефектолошките студии е 37-та книга која денеска на филозофскиот факултет ја промовираше реномираниот професор Љупчо Ајдински.

Во книгата  е претставен историјат на институционалниот развој на специјалната едукација и рехабилитација и заштита на лицата со попреченост во Македонија преку лично сведоштво на авторот професор Љупчо Ајдински кој е учесник и креатор на целокупниот процес на организација на дејноста за заштита и рехабилитација на лицата со попреченост.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.