ТВ Програма

7:00

Народна музика

7:30

Очи в очи

контактна емисија

8:00

Македонија Денес

контактна емисија во живо

9:00

Топ Шоп

9:30

Македонија денес

контактна емисија во живо

10:00

Вести

10:15

Фактор Здравје

контактна емисија во живо

11:00

Во тек

контактна емисија во живо

12:00

Вести

12:15

Топ шоп

12:30

Во тек

контактна емисија во живо

14:00

Вести

14:30

Топ шоп

15:00

Вести

15:15

Столици

квиз, реприза

16:00

Очи в очи

контактна емисија во живо

17:00

Дневник 17

17:45

Столици

квиз

18:15

Прашање на чест

сериски филм

19:15

Вип за еден ден

забвна емисија

20:00

Дневник 20

20:30

Спортски вести

22:00

Дневник 22

22:30

Спортски вести

22:45

Б со точка

забавна емисија, реприза

7:00

Народна музика

7:30

Очи в очи

контактна емисија во живо

8:00

Македонија денес

контактна емисија живо

9:00

Топ Шоп

9:30

Македонија Денес

контактна емисија во живо

10:00

Вести

10:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

11:00

Во Тек

контактна емисија во живо

12:00

Вести

14:30

Топ шоп

15:00

Вести

15:15

Столици

квиз, реприза

16:00

Очи в очи

контактна емисија во живо

17:00

Дневник 17

17:45

Столици

квиз

18:15

Прашање на чест

сериски филм

19:15

Фактор 24

магазин

20:00

Дневник 20

20:30

Спортски вести

20:45

24 Анализа

дебатна емисија

22:00

Дневник 22

22:45

Живот со стил

забавна емисија

7:00

Народна музика

7:30

Очи в очи

контактна емисија реприза

9:30

Македонија денес

контактна емисија во живо

10:00

Вести

10:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

11:00

Во тек

контактна емисија

12:00

Вести

12:15

Топ шоп

12:30

Во тек

контактна емисија во живо

14:00

Вести

14:10

Топ Шоп

15:00

Вести

15:15

Столици

квиз, реприза

16:00

Очи в очи

контактна емисија во живо

17:00

Дневник 17

17:45

Столици

квиз

18:15

Прашање на чест

сериски филм

19:15

Мамини синови

хумористична серија

20:00

Дневник 20

20:45

24 анализа

дебатна емисија

22:30

Реј Донован

сериски филм

23:15

Астрорум

забавна емисија

7:00

Народна музика

8:00

Забавна музика

9:10

Топ Шоп

9:30

24 Отворено

дебатна емисија, реприза

10:50

Свекичката Оги

цртан филм

11:00

Моето дете

детска серија

11:30

Нема Љутиш

хумористична серија

12:00

Вести

12:10

Топ шоп

12:30

Екобаланс

емисија за екологија, реприза

13:00

Прашање на чест

сериски филм, реприза

14:00

Вести

14:10

Топ шоп

14:30

Прашање на чест

сериски филм, реприза

15:30

Бундеслига - Штутгарт Херта

фудбал, пренос во живо

17:30

Борби – М1

пренос во живо

21:45

Вулкан

игран филм

23:00

Живот со стил

забавна емисија, реприза

7:00

Народна музика

9:10

Топ шоп

9:30

Поточиња

детски фестивал

9:50

Свекичката Оги

цртана серија

10:00

Моето дете

детска емисија

10:30

Нема љутиш

хумористична серија

11:00

Откриени тајни

забавна емисија

12:00

Вести

12:10

Топ шоп

12:30

Биг Планет

документарна емисија

13:00

Автоплус

емисија за автомобилизам

13:40

Радио Слободна Европа

14:00

Вести

14:30

Прашање на чест

сериски филм

16:00

Вести

16:15

Вип на еден ден

забавна емисија, реприза

17:00

Дневник 17

18:15

Миконос

репортажа

19:00

Астрорум

забавна емисија

20:00

Дневник 20

20:45

Б со точка

забавна емисија

22:00

Дневник 22

23:00

Фактор 24

магазин, реприза

7:00

Народна музика

7:30

Очи в очи

контактна емисија, реприза

8:00

Македонија денес

контактна емисија во живо

9:00

Топ шоп

9:30

Македонија денес

контактна емисија живо

10:00

Вести

10:15

Фактор здравје

контактна емисија во живо

11:00

Во тек

контактна емисија во живо

12:00

Вести

12:15

Топ шоп

12:30

Во тек

контактна емисија во живо

14:00

Вести

14:30

Топ шоп

15:00

Вести

15:15

Столици

квиз, реприза

16:00

Очи в очи

контактна емисија во живо

17:00

Дневник 17

18:15

Патот до успехот

забавна емисија

19:15

Светот на дланка

документарн емисија

20:00

Дневник 20

20:35

Спортски вести

20:45

24 Тренд анализа

дебатна емисија

22:30

Дневник 22

23:00

Патот до успехот

забавна емисија, реприза