Приведен градоначалникот на Ново село, Боро Стојчев за шверц со цигари

11.07.2018 | 17:21
Прочитано: 3352

Како по филмско сценарио, во обид за шверц на цигари, упасен е градоначлникот на Ново село, Боро Стојчев. Приведени се уште четири лица, меѓу нив сопругата и синот на градоначалникот.


Владимир Тевчев
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.