Презентирани новините за полагање лекторски испит

05.02.2018 | 12:19
Прочитано: 1293

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски, претсeдателот на советот за македонски јазик, Проф. Људмил Спасов и претседателката на Комисијата за полагање на лекторскиот испит, проф. Искра Пановска-Димкова денеска во Музејот на современа уметност беа презентирани новините за полагање лекторски испит, предвидени во Законот за измени на законот за полагање лекторски испит.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.