Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

22.02.2018 | 12:39
Прочитано: 1858

Од 12,00 часот сообраќајот на патниот правец  Прилеп-Битола, е во прекин поради блокада од вработени во Еуро-Композит.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.