Пратениците на СДСМ на средба со матуранти

19.05.2017 | 15:44
Прочитано: 4527

Пратениците на СДСМ  Стефан Богоев, Ивана Туфегџиќ и Петар Атанасов  остварија средба со матуранти, наставници, професори на која се разговараше за укинувањето на екстерното тестирање, како и за реформите во обвразованието кои се предвидени во програмата на новата Влада.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.