Пратениците ги посетија родителите на децата со посебни потреби пред Собранието

21.04.2017 | 14:18
Прочитано: 5891

Откако ноќта ја минаа под отворено небо  родителите  на децата  со посебни потреби беа посетени од пратениците на СДСМ кои дојдоа во паркот Жена борец и  се потпишаа  на петицијата за исполнување на нивните барања.

Народните избраници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ пак не се одважија да излезат надвор, туку ги примија родителите во нивните собраниски кабинети.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.