Потпишан анекс на договорот за автопатот Миладиновци – Штип

04.10.2017 | 14:07
Прочитано: 2215

Владата и кинеската градежна фирма „Синохидро“ се договорија  да не плаќаат меѓусебни „пенали“ за  рокот за изградба на автопатот Миладиновци – Штип.

Со анекс на договор двете страни се договориле патот автопатот Миладиновци – Штип да биде готов до септември.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.