Почна изградбата на експресниот пат Ранковце - Крива Паланка

22.06.2018 | 17:36
Прочитано: 3224

Почна изградбата на експресниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Стартот на изградбата го означија претседателот на владата, Зоран Заев и министерите за транспорт и врски, Горан Сугарески, за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски и директорот на јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов.
 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.