По 40 години нови локомотиви во Mакедонски железници

10.01.2017 | 19:53
Прочитано: 3210
Со коредит од Еропската банка за обнова и развој, Македонски железници купуваат четири нови електрирични локомотиви за товарен транспорт. Локомотивите, во вредност од осум милиони евра се набавени од кинеска компанија.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.