Пивара со инвестиција од 1,4 милиони евра во нова современа опрема

11.04.2017 | 17:41
Прочитано: 2421

Скопска пивара инвестираше 1,4 милиони евра во најсовремена технологија за полнење на пиво. Компанијата уверува дека ќе создава пиво според највисоки стандарди и критериуми за квалитет. 

Новата машина освен што ќе овозможува врвен квалитет на пијалокот, ќе овозможи и 30 отсто зголемување на капацитетот на производството со што скопска пивара ќе може да произведува еден милион шишиња на пиво дневно.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.