Патот до успехот со Милан Кучан, втор дел

Oстануваме на тема распадот на Југославија... Дали она во што сме верувале, е неточно... За Словенија каква ја замислувал, дали ја остварил... За македонската болка... Првиот претседател на Словенија од 1991 до 2002 година, Милан Кучан во вториот дел од Патот до успехот.

See video

Емисии

20.06.2018 - 13:51
Гостин: д-р Зоран Крстевски - астролог и филозоф
20.06.2018 - 13:48
Гости: Наско Савовски и Ристе Гиовски
20.06.2018 - 13:32
Гостин: Блаже Аризанов
20.06.2018 - 01:18
Европски пат за Македонија – дали промената на името го подели општеството. Се чека последниот филтер во собранието. Демонстранти на улица - опозицијата декларативно против договорот. Разумот наспроти насилствата и омразата. Во Oтворено, поранешниот собраниски претседател Стојан Андов, екс вицепремиерот за европски прашања Фатмир Бесими, Марко Трошановски од институтот за демократија, Љубиша Николовски – новинар и Павле Воскопулос Филипов од „Виножито“.