Патот до успехот со Горан Пандев, прв дел

Македонската фудбалска легенда, Горан Пандев... Неговите почетоци во фудбалот... за семејството... и кариерата во Италија... Ексклузивно, Горан Пандев во Патот до успехот...

See video

Емисии

17.10.2018 - 19:12
Тема: Мицкоски до Мичел: Договорот е штетен и како таков е неприфатлив за ВМРО-ДПМНЕ
17.10.2018 - 12:41
Хормонален дисбаланс пред ин витро Гостин: д-р Татјана Гуржанова, спец. гинеколог акушер
17.10.2018 - 10:41
Тренинг за бихејвиористички техники на продажба Гостин: м-р Маја Ристова, претседател на Асоцијација на менаџери на Македонија
17.10.2018 - 10:37
Респираторна физиотерапија Гостин: Блаже Арсов, физиотерапевт