Патот до успехот со Дино Мерлин, втор дел

Ја продолжуваме приказната со босанската ѕвезда Дино Мерлин. Разговор на едно поинакво ниво. Како гледа на времето зад себе и една интересена дефиниција за носталгијата. Кој рече дека крушата под круша паѓа.

See video

Емисии

21.06.2018 - 11:39
Био медицинско потпомогнато оплодување - методи и постапки Гости: Проф. Славејко Сапунов Д-р сци. Лилјана Симјановска
21.06.2018 - 11:31
Меѓународен ден на јогата Гостин: Ирена Лазова
21.06.2018 - 10:30
Хуманитарна дружба „Создаваме детски насмевки“ Гости: Тамара Грозданова, студент ФОН Иван Мокров, студент ФОН
21.06.2018 - 10:24
„We will rock you“ - Queen symphony show во Градски парк Гости: Ненад Бојковиќ Иван Џерфи