Патот до успехот со Дино Мерлин, прв дел

Во новата сезона од „Патот до успехот“ почнуваме со една импресивна биографија и кариера...Имаме можност да слушнеме за животниот пат на Дино Мерлин...За животот пред да ја добие првата гитара...За првата љубов....Зборува за оние кои верувале во него и оние кои му се потсмевале...

See video

Емисии

24.04.2018 - 17:51
Тема: Опструктивен бронхитис Гостин: проф. д-р марија Христова-педијатар пулмолог алерголог.
24.04.2018 - 17:49
Тема: Блех тунелска рапсодија на новата делница - Бакшиш свадба без зет и невеста под истрага за проневера на народни пари
24.04.2018 - 15:17
Тема 1: Производство на кожа и мебел се најниско платени професии во Македонија - колку се вреднува работникот? Тема 2: Дали државата треба да биде најголем спонзор на партиите?
24.04.2018 - 15:14
Тема 1: Производство на кожа и мебел се најниско платени професии во Македонија - колку се вреднува работникот? Тема 2: Дали државата треба да биде најголем спонзор на партиите?