Патот до успехот - прв дел - со Јосипа Лисац

Уникатна и ексцентрична сценска појава... Мешавина на музички жанрови со изразени вокални способности, жената која ги остварила своите соништа... Кој прв имал слух за нејзиниот талент... И тие што не ја сакаат не можат да ја игнорираат... Во Патот до успехот со Јосипа Лисац

See video

Емисии

26.04.2018 - 22:27
Тема: Вдагховенија и Мајски оперски вечери Гости: проф. Атанас Коневски и Ќазим Асотиќ
26.04.2018 - 19:53
Договор за името, промени во Уставот... Судските процеси против вмровскиот врв ќе траат со години... За претседателот Иванов политичка одговорност поради опструкциите, не смее да ги помилува Груевски и Мијалков и осомничените за прислушувањето и криминалите... Законот за јазици има фалинки и може да падне на Уставен суд... Интервју со професорот Светомир Шкариќ, во Фактор магазин
26.04.2018 - 17:52
Тема: Поранешни високи функционери од свој џеб ќе враќаат пари во буџетот
26.04.2018 - 17:44
Тема: Здрав појадок за здрав живот Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист од Виталиа.