Отворено 24: Продолжува изборната битка

26.12.2016 | 16:15
Прочитано: 3998
Изборната битка во Македонија се уште трае....Дестабилизација на системот или пресврт во политичката игра...Како внатрешната криза ќе се одрази на надворешните релации на државата...
 
 
 
 
Гости во Отворено 24 се:
 
Емил Крстевски
 
Перо Димшоски
 
Агрон Буџаку
 
Жидас Даскаловски 
 
Гледајте ја репризата на Отворено 24 во Понеделник, во 10:25 наутро
 
 

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.