Отворени податоци поголема транспарентност

18.06.2018 | 17:35
Прочитано: 1102

 

Преку отворени податоци достапни до граѓаните до повитален бизнис-сектор и активно граѓанско општество кое придонесува кон развојот на општеството и економијата – ова го предвидува нацрт-стратегијата и акцискиот план за отворени податоци... Министерството за информатичко општество ги повика сите засегнати страни да испраќаат свои забелешки и предлози.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.