Откриени тајни - 24 карактеристики на генијалците (втор дел)

See video

Емисии

26.04.2018 - 17:44
Тема: Здрав појадок за здрав живот Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист од Виталиа.
26.04.2018 - 14:10
Теми: 1-Невработеноста на младите и нивното заминување од Македонија се едни од најголемите проблеми кај нас 2-Нимиц - Двете страни се посветени на наоѓање решение за името
26.04.2018 - 11:02
Гостин: д-р Стефанка Иванова - спец. Ендокринолог - Ремедика
26.04.2018 - 09:55
Гости: Кире Синадиновски - директор на Скопскиот маратон и Александар Кираџиев - спортист, атлетичар и маратонец