Охридско културно лето 2018 од 12 јули до 20 август

28.05.2018 | 11:48
Прочитано: 2498

Од 12  јули до 20 август љубителите на културните збиднувања ќе можат да го проследат богатиот репертоар на 58 то издание на Oхридско културно лето 2018 каде што ќе настапат врвни музичари од земјава и странство, а посетителите ќе имаат можност да уживаат и во добра театарска претстава,  како и во останатите културни манифестации кој ќе бидат дел од овогодинешниот културен настан во Oхрид.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.