Одрон на земјиште во Пржино, пропадна дел од улицата „Пандо Клјашев“

22.03.2018 | 13:04
Прочитано: 3452

Поради одрон на земјиште пропадна дел од улицата „Пандо Клјашев“, во скопската населба Пржино.

Одронот е поради градежни работи за станбен објект на една од парцелите под патот.

Инвеститор и изведувач на градежните работи е „Хантерс - Скопје“, со одобрение за градба УП. бр. 13-378 од 16.01.2018 година.

 

 

Фото: Вечер


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.